Disse 19.20 min. kan ændre din forretning!

Du har nok hørt det. Google ændrer i algoritmen. Du ryger bagerst i Google køen ....men kast dig nu ikke ud i en responsive løsning, før du har læst og set dette blogindlæg.

Den korte version: D. 21. april 2015 ændrer Google i algoritmen med den mest markante ændring i mange år. Hvis dit website ikke er optimeret til mobilen, så ryger du ned i Googles rangering på søgninger via. mobilen. Du kan nu se frem til en placering på side 4,5,6... 47,48,49. Jeg behøver vel ikke at nævne, at det blot er 80% af brugerne på Google, der ikke når længere end til søgeresultaterne på side 1?

Ændringerne handler ikke kun om du skal udvikle et site der er tilpasset mobilen. Google ser også på andre parametre i rangeringen. Det er lige så afgørende at sikre en mobilversion, der er tilpasset den adfærd brugerne har på deres mobil. 

I denne video bliver du klædt endnu bedre på i forhold til ændringerne, hvad de betyder for dig og hvordan du kommer bedst uden om dem. Er der én video du skal se i år, så er det denne! Jeg lover dig, de 19.20 min. er godt givet ud. 

Har du allerede et responsive site, så sæt alligevel kaffen over og læn dig tilbage i stolen. Der er med garanti et tip eller to der kan øge dine konverteringsrater. 

D. 21. april er lige rundt om hjørnet - det samme er den hurtige (og økonomiske overkommelige) løsning også. Du kan nemlig hoppe over, hvor gærdet er lavest og få udviklet en mobiludgave af dit website. 

Læn dig tilbage og se med her:





Kender du andre der kunne have brug af mine input? Del gerne med dine kolleger ...




Peter er partner in crime i youneed:us. Han har en lang marketingkarriere bag sig og har gennem de sidste 6 år specialiseret sig i mobilstrategi, hvilket har resulteret i over 500 udviklede mobilsites og kampagner. Han holder mange foredrag og workshops om marketing, digitale medier, mobilstrategi og e-magasiner. 

Peter blogger om mobilstrategi, digitale trends, og alt det andet han lige finder på vejen, hvor der mangler den sidste detalje for virkelig at skabe effekt! 

Kontakt Peter her:

Mail: peter@youneedus.dk

Mobil: 2324 6628


youneedus.dk

P.S. Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, så du sikrer dig det bedste nyt direkte i indbakken? Hvis ikke, så er det lige her det sker - youneed:us nyhedsbrev, no spam - only digital love

Etiketter: , , , , , , , , , ,